julebord

Julebord 2012

JULEBUFET

julekos på bord

lammerull med rødbetersalat

svinesylte og mandelpotetsalat

villsauterrine med aprikos og rødkål

graved røye med rugbrødchips

klippfiskkroketter med bacongulrøtter

hovedrett

sprø ribbe, rødkål og surkål

pinnekjøtt fra mydland med kålrotstappe

lutefisk fra øksnes og grønnerterpure

bacon, ribbefett og brunostpotet

juleskinke gratinert med sennep og honning og husets julepølse

smørmandel – potetgratin

dessert
karamellpudding med krem

riskrem med bringebærsaus

hvitsjokolademousse og svisker i rum

julebakst

425,- p.person

valgfri ekstras

rensdyrplomme i rødvin og pære 7o,- p.p.

andebryst med appelsinsaus 7o,- p.p.

winterkveite og kongekrabbesju 65,- p.p.

4retters

kongekrabbe og andelevervinegrette

med parfait av ishavsroye «vesterålen»

***

småkveite pochert i grønnsakssodd

serveres med mandel-senneppure, grønne erter, sjøgresssmør og syltet gulrot

***

sprø andebryst med gnocci i eple og rødkålconfit, rosenkål og sju

***

lun brie fra nordtungård og multer (valgfri)

***

brunostis, byggkrem og creme brulèe

2retters 29o,-

3retters 395,-

4retters 465,-

Advertisements



%d bloggers like this: